Piercing jazyka není pro každého

20.05.2011 21:23

Propíchnutí jazyku, rtu či brady bývá jistě žádané hlavně u dlouholetých příznivců piercingu. Vám, kteří s tím nemají doposud dostatek zkušeností, okomentuji pár důležitých bodů, které  doufám pomohou k rozhodnutí. Nejprve  potřeba uvést, že piercing jazyka nemá rádo deset z devíti zubních lékařů =) A to z důvodu, že piercing se dotýká zubů, poškozuje zubní sklovinu a během delšího působení nebo nárazů hrozí I ulomení části zubu.

Další nepříjemnost, která se může přihodit, často bývá spolknutí - které v lepším případě znamená prodělek pouze "několika kaček" na koupi jiného piercingu do jazyka, v tom horším pak střevní potíže nebo dokonce  ucpání  střeva a následný pobyt v nemocnici.

Ze začátku se určitě připravte, že zatěžkání  způsobí malé problémy s výslovností, naštěstí si rychle zvyknete. Stejně tak navrhuji užívat ústní vodu po čištění zubů, poněvadž zde je hygiena velice podstatná a zubním kartáčkem nejen, že se zcela nedostanete na pročištění okolí vpichu, ale je velká šance k zranění se.

Nebudu pouze odpuzovat, mnoho lidí si jazyk nechává píchnout pro lepší prožitky partnera během orálního sexu - ti, kdo nezkusili, netuší, oč přichází!